Workshop 'Brand Storytelling: Hoe zet ik verhalen in voor mijn merk?' op het Marketing Insights Event 2017.

Workshop 'Brand Storytelling: Hoe zet ik verhalen in voor mijn merk?' op het Marketing Insights Event 2017.

Op zoek naar een spreker Storytelling voor je event?

Waarom worden we zo geraakt door een mooi boek, een spannende film of toneelstuk? De StoryDiggers nemen je in vogelvlucht mee in hoe verhalen werken en hoe we verhaalprincipes kunnen gebruiken in marketing, persoonlijk leiderschap en verandermanagement. Iedereen heeft een goed verhaal, je moet em alleen wel weten te vinden.

We zijn veelgevraagd spreker storytelling op uiteenlopende events, of het nu gaat om marketing, health care of reputatiemanagement. Onze presentatie op het Marketing Insights Event met als titel 'Brand Storytelling: Hoe zet ik verhalen in voor mijn merk?' werd met een beoordeling van een 8,5 als één van de beste presentaties gewaardeerd uit een totaal van meer dan 60 presentaties.

Met de StoryDiggers als spreker haal je een spannende sessie in huis met helden en heldinnen, monsters, speciale krachten en magische drankjes. Kom verhaal halen!


AGENDA

Het afgelopen jaar hebben we sessies verzorgd op het Content Marketing & Storytelling Event, voor Adfo Academy, op het Multichannel ConferenceMixed Emotions Live, het Business Storytelling Congres en voor Beeckestijn Business School.

Upcoming:

24 september 2019: NIMA - Workshop Brand Storytelling

Neem contact op voor de mogelijkheden voor een in-company workshop