'BRAND STORYTELLING' WORKSHOP

Deze 'Brand Storytelling' workshop is bedoeld voor marketing- en communicatie professionals. We bieden de 'Brand Storytelling' workshop zowel in-company als met open inschrijving aan (zie events voor de eerstvolgende gelegenheid).

In de Brand Storytelling' workshop gaan we voor merken in B2C en B2B aan de slag met hun Brand Story Strategie. We kijken naar voorbeelden van merken die storytelling toepassen en gaan aan de slag om ons eigen merkverhaal te bouwen. Met creatieve oefeningen gaan we op zoek naar verhaalthema's, perspectieven en spanningsopbouw. Het wordt een spannende dag vol helden en heldinnen, monsters en bad guys, speciale krachten en magische drankjes. Zij gaan ons helpen in de zoektocht naar onze eigen merkverhaal of 'Brand Story'.

Brand Storytelling Canvas - © StoryDiggers

Brand Storytelling Canvas - © StoryDiggers

We gebruiken het door StoryDiggers ontwikkelde 'Brand Storytelling Canvas' om jullie verhaalstrategie vorm te geven en scherp te formuleren. Vervolgens maken we een concreet plan om het verhaal naar buiten te brengen, waarin we keuzes maken in vorm, platform en organisatie. Na de workshop ligt er een gedragen strategie om verhalen en verhaaltechnieken in te zetten om het merk te versterken en meer betrokkenheid te creëren bij jullie doelgroepen. 

ONDERWERPEN

  • De kracht van verhalende communicatie

  • Het recept voor een goed verhaal

  • Formuleren van je eigen brand story en verhaalthema

  • Best practices in het uitdragen van je brand story

  • Brand story relevant maken voor verschillende doelgroepen

  • Vertaling in content en (social) kanalen

Ik vond het een zeer inspirerende workshop en het heeft ons geholpen een gezamenlijke strategie rondom storytelling te formuleren en deze direct concreet te maken. Aanrader!
— Deelnemer Workshop juni 2015
Brand Storytelling Workshop

 Benieuwd naar een in-company 'Brand Storytelling' workshop? Neem direct contact op!