Podcast ‘Storytelling in organisaties’ (Meestervertellers)

Hoe zet je storytelling in bij organisaties? Hoe vind je een oprecht en verbindend verhaal? Sander en Ralph van StoryDiggers geven je enkele praktische tips in de aflevering "Op zoek naar het echte organisatieverhaal'. Bekijk hieronder een preview (video). Of ga direct naar de podcast op Spotify.

Embed Block
Add an embed URL or code. Learn more

Podcast ‘Brand Storytelling’ (Studio Beeckestijn)

Storytelling wordt steeds belangrijker binnen organisaties. Maar waarom? Als je een goed product hebt, dan verkoopt het zichzelf toch? Ralph en Sander leggen uit wat een goed verhaal is en waarom dit zo belangrijk is in deze podcast van Studio Beeckestijn.

Sterke verhalen kunnen mensen raken, nieuwe inzichten geven en ander gedrag bewerkstelligen. Leuk natuurlijk om hier mooie voorbeelden van te horen. Ralph en Sander delen verrassende verhalen die zij zijn tegenkomen bij hun opdrachtgevers.

Bij het praten over verhalen, is de link naar de politiek al snel gelegd. Politici maken hier namelijk ook gebruik van. Maar kun je met storytelling ook doorslaan? Je hoort wat de belangrijkste regels en ingrediënten zijn die nodig zijn om een goed verhaal te maken.

Als merk hoef je niet in de heldenrol te gaan staan, maar je moet laten zien wat je met jouw product of dienst mogelijk maakt. Hoe doe je dat? En hoe breng je je verhaal tot leven?

Dit en nog veel meer hoor je in deze podcast!